Cont-Inno Homes LLC, 16192 Coastal Highway, Lewes, DE 19958, Delaware

Previous
Next

EEN NIEUW CONCEPT VOOR HET OMBOUWEN VAN ZEECONTAINERS TOT BETAALBARE EN DUURZAME HUURWONINGEN

Elke dag opnieuw eindigen duizenden zeecontainers op de schroothoop omdat ze het einde van hun economische levensduur hebben bereikt. De CONT-INNO Group heeft een uniek concept ontwikkeld om deze zeecontainers om te bouwen tot betaalbare en duurzame huurwoningen. Wij nodigen u uit om deel te nemen in dit concept en aantrekkelijke huurinkomsten te genereren door te investeren in onze milieuvriendelijke en betaalbare woningen.

Verantwoord Beleggen

We recyclen zeecontainers door ze om te bouwen tot milieuvriendelijke woningen die tegen lage huren beschikbaar zijn voor onze huurders. Onze huizen zijn energiezuinig en werken op zonne-energie.

Lokaal Team

Ons lokale team heeft een grondige kennis van de vastgoedmarkt, verzekert de beste locaties voor onze huurwoningenparken en houdt toezicht op de bouw en het onderhoud van woningen en parken.

Solide Rendementen

We kunnen huiseigenaren een aantrekkelijk en stabiel rendement bieden door het uitsluiten van tussenpersonen en kostenefficiënte constructie van de woningen.

Koop Nu

U kunt nu onze containerwoningen kopen en aantrekkelijke huurinkomsten verwerven. Voor meer informatie kunt u direct contact met ons opnemen.

HET TEAM

Joost Dille

CEO

Drs. in Financiële Economie, Vrije Universiteit van Amsterdam. Professionele achtergrond in Fusies & Overnames in Europa en Private Equity in Latijns-Amerika. Woonachtig in Santiago, Chili sinds 2000. Eigenaar van verschillende bedrijven met activiteiten in vastgoedontwikkeling, logistiek en financiële dienstverlening. Ruime ervaring met het opzetten en managen van bedrijven in Chili, Brazilië, Colombia, Argentinië en andere landen in de regio.

Mark Post

CFO

Drs. in Financiële Economie, Vrije Universiteit van Amsterdam. Professionele achtergrond in Finance, Accounting en Logistiek in Europa, Afrika en Latijns-Amerika. Woonachtig in Santiago, Chili sinds 2011. Projectleider in vastgoedontwikkelingen, logistiek, operaties, boekhouding, financiële engineering en projecten voor continue verbetering. Ruime ervaring met het beheren en controleren van zakelijke ondernemingen in Europa, Afrika, Chili en Latijns-Amerika.

Rafael Gotelli

COO

Studeerde bedrijfskunde en hij heeft een postdoctorale titel in Marketing. Hij is een Executive met meer dan 6 jaar ervaring in makelaardij in onroerend goed. Ervaring met het analyseren en ontwikkelen van huisvestingsprojecten en opzetten van allianties voor vastgoedfondsen met Family Offices en institutionele investeerders. Ervaring op de Chileense, Peruaanse en Amerikaanse vastgoedmarkt. Hij is tevens medeoprichter en directeur van de in Chili gevestigde proptech Uroff.

CONTACT OPNEMEN

Neem contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie over onze projecten door ons een e-mail te sturen of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Cont-Inno Homes LLC, 16192 Coastal Highway, Lewes, DE 19958, Delaware

Copyright © 2020 Cont-inno

×